top of page

Sundhedsordninger med træning, massage og fysioterapi til firmaer på Fyn

Personalepleje der gavner både medarbejder og virksomhed

Virksomhedsordning af høj kvalitet

Spændinger i skuldre, lændesmerter og hovedpine. Mange går rundt med gener, som hæmmer dem og deres arbejdsevne uden at få gjort noget ved det. Det kan nemlig være tidskrævende at få en lægehenvisning og komme afsted til behandling. Så er det en fordel, når behandlingen er lige ved hånden.

Med en virksomhedsordning hos Odense Fys kan du få både træning, massage og fysioterapi til dine medarbejdere og nøjes med at betale, hvad man normalt ville give for en massør. Her varetages al behandling og træning af autoriserede fysioterapeuter, der altid kan vurdere og tilbyde den behandling lige netop jeres medarbejdere har brug for.

Til glæde for både medarbejderens velbefindende og virksomhedens økonomi. 

Massage, behandling eller Træning på virksomhed

Massage

Massage kan løsne spændinger og lindre smerter. Herved opnår man gladere og mere effektive medarbejdere, samtidig med at personaleplejen får et løft. 

Fysioterapi

Nogle gange er massage bare ikke nok. Derfor vil alle vores behandlinger altid blive udført af en autoriseret fysioterapeut. Vurderes det, at den enkelte vil have mere gavn af fysioterapi end af massage, vil dette naturligvis altid blive tilbudt i stedet. Og så er det selvfølgelig inkluderet i prisen.

Træning

Fysisk aktivitet i netop arbejds regi har dokumenteret effekt på både arbejdsglæde, effektivitet og sygefravær. Vi tilbyder alt fra pausegymnastik til holdtræning lokalt på din virksomhed. 

Kontakt os på 25 50 20 22 eller kontakt@odensefys.dk

Så kommer vi forbi og finder den helt rigtige ordning til netop jeres virksomhed. 

Fleksibel ordning

Vælger I en ordning hos os, får I det lige, som I vil have det.

Om virksomheden vælger at finansiere hele ordningen eller lade medarbejderen have en egenbetaling. Om den ansatte skal flexe ud eller man må bruge arbejdstiden på behandling. Om vi skal komme flere gange om ugen eller en halv dag om måneden. Det er helt op til jer. Det vigtigste for os er, at I får den ordning, der passer til lige netop jeres behov. 

Hvad siger de andre om os?

Vi valgte Odense Fys grundet det høje og brede faglige niveau. Der trækkes på flere forskellige kompetencer fysioterapi, akupunktur og laserbehandling. Samtidig har vores fys evnen til at behandle det enkelte mennesker efter det behov den enkelte har.

Pia, SUF

Fradragsberettiget

Det er ikke bare godt for jeres virksomhed og jeres medarbejdere med en sundhedsordning hos os. Derfor er udgiften til en virksomhedsordning gjort fuldt fradragsberettiget i jeres skatteregnskab. Med lavere sygefravær, højere arbejdsglæde og økonomisk fradrag kan en massageordning af høj kvalitet være en rigtig god investering i jeres virksomheds økonomi.

Gratis prøvebehandling

Vi går ikke ind for, at man skal købe katten i sækken. Derfor kan du altid bestille en gratis og helt uforpligtende prøvebehandling. Så tager vi briksen med, og I kan få en smagsprøve på, hvad vi kan tilbyde netop jeres virksomhed. 

Tlf. 25 50 20 22

kontakt@odensefys.dk

Udvalgte samarbejdspartnere

bottom of page