Om os
Hyggelige klinikker
For at give dig den bedste behandling, er det vigtigt at du kan slappe af og føle dig velkommen. Derfor har vi indrettet klinikkerne så de er både hyggelig og imødekommende. Du kan, under normale omstændigheder, i venteværelset blandt andet finde både Nespresso kaffe, løsblade te, varm kakao og lidt sødt til ganen. Og så behøver du ikke huske at medbringe lagen eller håndklæde. Det har vi til dig.
Miljøvenlig klinik
Det skal være godt for dig, men det skal også være godt for miljøet. Derfor er vi også stolte af at måtte bruge Miljøvenlig Kliniks logo. Det fortæller, at vi gør alt vi kan, for at minimere vores mængde af affald og passe bedst muligt på vores fælles hjem.
Personale
Karen Louise
4. års osteopatstuderende
Autoriseret Fysioterapeut
Jeg hedder Karen Louise Frøstrup Elmelund. Jeg er autoriseret fysioterapeut, har mere end 17 års klinikerfaring og er indehaver af Odense Fys.
Jeg læser til osteopat på European School of Osteopathy, ESO. Det er en 4 årig uddannelse, der kræver at man i forvejen er autoriseret sundhedsfaglig. Vi modtager undervisning 3 dage om måned og kommer på 10 dages kursus i England hver sommer. Al undervisning bliver derfor integreret i min daglige behandling, og man vil hos mig blive mødt med en helhedstilgang til kroppen, for at du får den mest optimale behandling.
Jeg vægter det personlige møde med patienten meget højt og elsker at lære mine patienter at kende. Derfor vil du hos mig altid få en meget personlig og nærværende behandling.
Jeg elsker at arbejde med mine hænder og tilbyder derfor også helt almindelige massager.
Af manuelle teknikker holder jeg meget af at bruge visceral mobilisering, Mulligan og McKenzie.
Ud over fysioterapi har jeg også læst 2½ år til kiropraktor i forrige årtusinde, men bruger kun den teoretiske del af uddannelsen.
Janne
3. års osteopatstuderende
Autoriseret Fysioterapeut
Mit navn er Janne Holm, og jeg har praktiseret i klinik siden 2010, hvor jeg blev autoriseret fysioterapeut.
Jeg har som fysioterapeut altid været nysgerrig på, hvilke sammenhænge i kroppen, der kan ligge bag smerter og problematikker. Jeg er derfor startet på Osteopatstudiet i 2021 og nyder at kigge på kroppen som en helhed og arbejde i dybden med kroppens forskellige systemer for at finde årsagen bag problematikken.
Jeg behandler alle problematikker, men har en særlig interesse for inflammatoriske tilstande, fordøjelsesproblematikker, arvæv, hormonelle ubalancer og følger af hjernerystelser og stress.
Jeg bestræber mig altid på at møde dig med respekt og forståelse for din situation. Jeg har en meget positiv tilgang og ser det som min fornemste opgave at finde frem til holdbare løsninger for lige præcis dig.
Jeg har en stor trang til at forstå, hvordan kroppen hænger sammen, og hvad der kan begrænse den i sin evne til at hele og komme sig. Jeg har derfor suppleret min manuelle værktøjskasse med kurser indenfor kost og mikronæringsstoffer med base i Functional Medicine. En tilgang, som matcher godt med den osteopatiske tankegang, da man igennem naturlig vej forsøger at genoprette balancen i kroppen. Og ofte kan simple justeringer give store effekter, hvis blot det er det rigtige, man får justeret på.
Jeg laver kost- og mikronæringsterapi som et supplement til manuelle behandlingsforløb for dig, der har langvarige eller komplicerede problematikker. Men kost- og mikronæringsterapi kan også bookes som selvstændige forløb.
Læs mere om kost og ernæring her.
Lasse
Autoriseret Fysioterapeut
Jeg hedder Lasse Lundbech. Jeg er 29 år, og det at kunne hjælpe andre er én af de mange ting, der motiverer mig.
Det har altid faldet mig helt naturligt at have kontakt til og hjælpe andre mennesker, om det her er med træning,
rådgivning eller fysioterapi.
Jeg har en pædagogisk baggrund, samt certificeret
personlig træner, som gør, jeg ikke kun har fokus
på ét aspekt af behandlingen, men vægter det
gode møde mellem mennesker højt.
Mit fokus er hvordan kroppen bevæger sig og
reagerer, og her finde den bedste løsning på de problemstillinger, dette kan give.
Mathias
Autoriseret Fysioterapeut
Jeg hedder Mathias og er 31 år og er uddannet fysioterapeut i 2019. Jeg er som terapeut meget empatisk og lyttende og tager altid udgangspunkt i dit liv og din livsverden.
Jeg går meget op i at lave en grundig undersøgelse, der skal danne grundlag for at du får den bedst mulige behandling.
Jeg vægter altid den manuelle behandling og massage højt og videreformidle relevant viden, så det bliver let forståeligt og anvendeligt for dig.
Maria
Sekretær
Jeg hedder Maria Frederiksen og er ansat som sekretær hos Odense Fys. Jeg er at finde på Klostervej mandag, torsdag og fredag, men tager telefonen
Mandag - fredag kl. 9 - 12
Jeg kommer fra en stilling som bogholderiassistent i et større rengøringsfirma, og kan godt lide den daglige kontakt med patienterne i klinikken og på telefonen.
GDPR og din sikkerhed
Lige som vi bekymrer os om dit helbred, bekymrer vi os om dine datas sikkerhed. Vi følger naturligvis persondataloven, samtidig med at vi følger sundhedslovens regler om opbevaring af sundhedsdata. Det betyder bla. at du naturligvis kan bede om at få slettet dine data, men at vi er nødt til at opbevare dine oplysninger i mindst 5 år.
Vil du vide mere om vores opbevaring af dine data og håndteringen af disse,
kan du hente vores fil om GDPR håndtering herunder.
Kontakt
Maria er klar ved telefonen
Mandag - fredag kl. 9 -12
Skal du have fat i os uden for disse tider, kan du altid sende os en SMS eller mail. Så svarer vi, så hurtigt vi kan. Ønsker du svar hurtigst muligt anbefaler vi, at du sender en SMS. Mail bliver besvaret af Maria inden for ovenstående tidsrum.
tlf. 25 50 20 22
Vores online booking kan du benytte dig af alle døgnets 24 timer.
Odense Fys
Klostervej 21, 5000 Odense C
Historien bag Odense Fys
Odense Fys blev startet i 2016 som FysOrdning Fyn af Karen Louise Elmelund. Ideen var, at behandling skulle være let tilgængelig, ved at fysioterapeuten kom ud på virksomheder og behandlede medarbejderne. Således kunne man undgå, at der gik for lang tid, inden der blev taget hånd om problemerne, og man blev behandlet inden tilstanden blev kroniske.
Det blev dog hurtigt klart, at virksomhedsordninger ikke var tilstrækkeligt, og "by public demand" blev der åbnet en lille klinik på Klostervej i Odense. Nu var der åbnet for at "almindelige" patienter også havde adgang til behandling. Efter et par år blev pladsen på Klostervej for trang til 2 terapeuter. Desværre var det ikke muligt at udvide klinikken, og da vi meget nødig vil flytte fra Klostervej, måtte vi tænke i andre baner. Da muligheden for at åbne en klinik på Hunderupvej, slog vi til og udvidede derfor til 2 klinikker.
Da vi fik muligheden for at udvide på Klostervej slog vi til! Du vil derfor opleve, at klinikken ikke syner af meget udefra, men at der, som et andet Narnia i klædeskabet, åbner sig et stort venteværelse inde bagved. Da vi havde fået en masse ekstra plads på Klostervej, besluttede vi lukke afdelingen på Hunderupvej og samle vores kræfter i midtbyen.