top of page

Behandlinger

Fysioterapi-behandling.jpg

Fysioterapi

Behandlende fysioterapi handler om at fjerne skavanker og skader og nedsætte uhensigtsmæssig belastning af kroppen.

Behandlingen kan være lokal hvor smerterne er, men kan lige så vel være at vi tager hånd om andre, tilgrundliggende problemstillinger i kroppen. Tingene hænger nemlig sammen. Smerter et sted kan nemlig være forårsaget af problemstillinger andre steder i kroppen. Det kan for eksempel være forkert brug af bevægeapparatet, skader eller stress med overbelastninger og smerter til følge.

Fysioterapi kan også hjælpe med smertelindring ved brug af for eksempel massage, afspænding og øvelser, der tager fat lokalt, hvor problemet er.

Læs mere >>

Osteopati

Osteopati

Osteopati er en manuel behandlingsform, der ser kroppen som en helhed og behandler årsagen til dine smerter og ikke bare symptomerne herpå. 

Behandlingsformen er baseret på sundhedsvidenskabelige fag som anatomi, fysiologi, neurologi og biomekanik. Filosofien bag osteopatien er, at alt i vores krop påvirker og er gensidigt afhængigt af hinanden. At kroppens egne selvhelende mekanismer aktiveres, når kroppens dysfunktioner korrigeres. Selvhelingsmekanismerne optimerer dermed kroppens funktioner og lindrer eller fjerner årsagen til dine smerter.

 

Vores fysioterapeut Karen Louise er påbegyndt uddannelsen til osteopat, og vil altid tænke osteopatien ind i hendes behandling. Så ønsker du osteopatisk behandling, skal du blot bestille tid til fysioterapi med osteopatisk fokus.

Læs mere >>

 

Osteopati-behandling.jpg
Laserterapi-behandling.jpg

Laser

Laserbehandling er for dig med irritationstilstande og skader. Laser fremmer helingsprocessen og er en meget effektiv behandling til for eksempel overbelastningsskader, musearm, forstuvninger, tennisalbue, seneskedehindebetændelse og knoglebrud.

Læs mere >>

Akupunktur

Akupunktur kan mange ting og lindre mange gener. Brugt fysioterapeutisk er akupunktur et supplement til den almindelige behandling. Derved kan vi ofte opnå hurtigere og bedre resultater ved den normale behandling, når den samtidig suppleres med akupunktur. Akupunktur vil dog altid være dit eget tilvalg. 

Akupunktur hos Odense Fys vil altid have det fysioterapeutiske mål. Du vil derfor hos os ikke kunne modtage akupunktur for f.eks. allergi eller rygning. Der henviser vi til andre faggrupper. 

Læs mere >>

Akupunktur-behandling.jpg
Massage-behandling.jpg

Massage

Nogle gange slår fysioterapi, akupunktur og de bedste hensigter ikke til. Nogle gange har man bare brug for at komme ned i gear. Både mentalt og fysisk. 

Derfor tilbyder vi også helt almindelig, lækker massage. Musklerne elsker nemlig indimellem at blive forkælet og arbejdet godt og grundigt igennem. Og så elsker vi at arbejde med vores hænder. :-)

Læs mere >>

bottom of page