top of page

Fysioterapi

Fysioterapi-behandling.jpg

Behandling og forebyggelse

En fysioterapeut arbejder overordnet ud fra 2 principper; behandling og forebyggelse.

Ved behandling er målet at fjerne årsagen til symptomer og smerter. Forebyggelse har til mål at undgå at disse kommer igen.

Kombinerer vi de to, får vi størst mulig effekt til gavn for dig. 

Behandling kan være lokalt hvor smerterne er, men du skal ikke blive overrasket, hvis vi tager fat i andre af kroppens problemstillinger. Disse kan nemlig forårsage forkert brug af bevægeapparatet med overbelastning og smerter andre steder i kroppen til følge. Så måske din problemstilling skyldes noget helt andet. 

Fysioterapi uden øvelser

Fysioterapeuter er ofte kendte for at give en masse øvelser, som man måske ikke altid får lavet. Sådan er det ikke hos os. Vi mener, at et par enkelte, gode øvelser til netop dit problem er gode, hvis de bliver kombineret med en manuel behandling. Altså hvor vi har hænderne på.

 

Nogle gange vil det være massage, men langt de fleste gange, vil vi have fat i nogle ting, som sjældent opleves som wellness. Til gengæld får vi løsnet problemet, så du efterfølgende vil have en rigtig god følelse i kroppen. 

 

Du skal derfor altid være forberedt på at skulle have tøj af, når du kommer til behandling. 

fysioterapi-behandling-odense.jpg

Gentagende problemstillinger?

Ofte sker der noget pludseligt, hvor nakken sætter sig fast, og man får brug for et enkelt behandlingsforløb hvorefter problemet et løst. Men nogle gange kommer problemet tilbage igen og igen. Eller der kommer flere problemstillinger til. I disse tilfælde kan det være en ide, at have vores osteopatstuderende ind over. Så vil din problemstilling blive vurderet ud fra et helhedssyn, så vi kan finde årsagen til dine smerter. Er du i tvivl, om hvad der er bedst for dig, hjælper vi dig gerne. 

bottom of page