top of page

Akupunktur

Akupunktur.jpg

Fysioterapi og akupunktur

Akupunktur har ikke altid været en accepteret behandlingsform i Danmark. I dag har videnskaben dog bevist, at nåle kan meget mere end bare stikke.

Hos Odense Fys bruger vi akupunktur i fysioterapeutisk øjemed. Det vil sige, at vi bruger det til at smertelindre, få musklerne til at slappe af og stimulere blodgennemstrømning. Alt sammen med det formål at få bedre resultater af behandlingen som helhed.

 

Nogle gange kan akupunktur også gives alene. Det gør vi ved f.eks. gigt der ikke reagerer på træning eller andre kroniske lidelser, hvor vi ikke kan forvente lindring ved normal behandling. 

Gør det ondt?

Ja, det kan det godt. Det gør det ikke nødvendigvis, men du skal være forberedt på det. Du må gerne kunne mærke en sviende fornemmelse. Lidt som en vaccination. Smerten til trods er dette en god ting. Det betyder nemlig at du reagerer godt på akupunkturen. 

Vi benytter os af vestlig baseret akupunktur. Det betyder, at vi ikke arbejder ud fra kinesisk medicin, meridianbaner og energier. Derimod arbejder vi med akupunktur ud fra et naturvidenskabeligt grundlag og forskning. 

akupunktur-fysioterapi.jpg
bottom of page