top of page

Laserbehandling

Laserterapi-behandling.jpg

Laserbehandling

Laser er et effektivt redskab i behandlingen af skader og overbelastninger. Ved at fremme helingsprocessen kan laser være en meget relevant behandlingsform ved f.eks. tennisalbuer, fibersprængninger eller forstuvninger. Faktisk kan laser sætte så meget gang i tingene, at knoglebrud, der ikke rigtig vil hele, kan have god effekt af laserbehandling. Dette kræver til gengæld, at den brækkede knogle ikke længere er forbundet i gips. 

Hvad kan jeg forvente?

Laser er en meget skånsom behandling. Der mærkes ingen smerte og behandlingen varer sjældent mere end 5-10 minutter. Til gengæld oplever de fleste, at der er umiddelbar effekt af behandlingen, og at smerterne er aftaget eller i nogle tilfælde helt væk allerede efter første behandling. 

For at behandlingen skal have optimal effekt anbefales det, at behandlingen gentages med få dages mellemrum. Allerede dagen efter kan det faktisk være relevant at modtage behandling igen. Dette betyder at man ret hurtigt vil være skadesfri, hvis skaden ikke fortsat provokeres af uhensigtsmæssig belastning. 

laserbehandling.jpg
bottom of page