Osteopati

Hos Odense Fys kan vi endnu kun tilbyde osteopati udført at osteopatstuderende. Ønsker du behandling hos autoriseret osteopat hjælper vi dig gerne videre.

20190515-DSCF6997-Copy2.jpg

Hvad er osteopati?

Osteopati er en effektiv, manuel behandlingsform. Den er baseret på sundhedsvidenskabelige fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. 

Vi ser mennesket som en helhed, og arbejder ud fra at kroppen skal ses som en enhed. Osteopaten søger årsagen til smerterne, for derigennem at  fjerne symptomerne. Det er ikke ualmindeligt, at årsagen til problemet ligger et helt andet sted end der, hvor symptomerne eller smerterne er.

Behandlingsformen er blid og egner sig derfor til alt fra den gennemsnitlige patient til helt små børn, ældre og gravide. 

Osteopati er for dig, der har smerter flere steder i kroppen, har haft smerter i længere tid eller har været i andre behandlingsforløb uden den ønskede effekt. Men osteopati er også for dig som pludselig oplever smerter i kroppen og ønsker en grundig undersøgelse og tilsvarende behandling. 

Fysioterapi med osteopatisk vinkel

Hos Odense Fys har vi desværre endnu ingen autoriserede osteopater, da Karen Louise stadig er under uddannelse ved European School of Osteopathy. For at modtage osteopatisk orienteret behandling, kan du derfor bestille tid til behandling med osteopatisk vinkel på Klostervej til prisen for almindelig fysioterapi. Ønsker du osteopati bestiller du bare tid til helt almindelig fysioterapeutisk undersøgelse hos Karen Louise på Klostervej og meddeler, at du ønsker osteopatisk fokus.

Gratis osteopatisk undersøgelse/behandling

For tiden kan du desuden få helt gratis osteopatisk undersøgelse/behandling. Denne gratis undersøgelse vil være et led i Karen Louises uddannelse og vil derfor have fokus på dygtiggørelse af hendes færdigheder, hvor du forhåbentlig samtidig vil blive klogere på din krop og din problemstilling. Det er vigtigt at pointere, at denne konsultation ikke kan stå i stedet for en behandling af din problemstilling, da undersøgelsens/behandlingens formål er at Karen Louise skal øve specifikke teknikker og undersøgelsesmetoder. Der vil dog altid blive taget hensyn til din krop og problemstilling i undersøgelsen/behandlingen.

Undersøgelsen/behandlingen vil tage ca. 45 minutter - 1 time. 

Ønsker du gratis undersøgelse, skal du kontakte vores sekretær i vores telefontid og aftale nærmere.