top of page

Massage

Massage-behandling.jpg

Massage

Massage har været brugt gennem årtusinder til at lindre smertende muskler og ømme kroppe. Det er også i massagen at fysioterapi har sin oprindelse. 

Der er altid en årsag til, at man spænder op og der dannes myoser i musklerne. Derfor bruges massagen oftest som supplement til anden behandling i fysioterapi. 

 

Nogle gange kan massagen i sig selv dog være den bedste løsning. Blodgennemstrømning i musklerne bliver bedre, med øget tilførsel af næringsstoffer og bedre heling til følge. Desuden fjernes skadelige affaldsstoffer ophobet i musklerne hurtigere. Mentalt har vi også godt af massage. Den får os til at slappe af og ned i gear .

Hos Odense Fys arbejder vi både med såkaldt tørre og fedtede greb. Vi kan altså både finde på at give massage med og uden olie. 

Massage odense centrum

Hos Odense Fys tilbyder vi massage udført af enten en autoriseret fysioterapeut. Vi vil nemlig være sikre på, at du får den bedst mulige behandling. Det sikrer vi ved, at din massage udføres af en fagperson med højt uddannelsesniveau. Vi ønsker nemlig, at du trygt kan få din behandling, vel vidende at der ikke er andre problemstillinger, der er vigtige også at få taget hånd om. Derfor vil du også opleve, når du kommer til massage hos os på Klostervej i Odense, at vi altid vil starte med at optage din sygehistorie. Det er din sikkerhed for, at du får den behandling, du har brug for. 

bottom of page