Priser

Tilskud, henvisning og forsikring

Hos Odense Fys får du tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, såfremt du er medlem af denne.

Du vil få samme tilskud, uanset hvilken gruppe du er i.

Har du fået en henvisning til fysioterapi af din læge? Er det derfor vigtigst for dig at få det så billigt som muligt uanset kvaliteten af behandlingen? Så skal du ikke bestille tid hos Odense Fys. Du skal bestille tid hos Odense Fys, hvis du vil have den bedste behandling, undgå at spilde dine penge på en masse øvelser, du aldrig får lavet, og hvis du ikke gider ventelister. 

Hos os får du hurtigt en tid hos en dygtig og erfaren terapeut. Vi hører ofte, at det lidt vi koster ekstra er en god investering. For selv om vi tager kr. 90,- mere end en sygesikringsklinik for 30 minutters behandling, oplever vi ofte, at man kan nøjes med færre behandlinger. Den samlede regning bliver dermed mindre, og man bliver hurtigere rask.

Vil du læse mere om henvisninger og overenskomst med sygesikringen, kan du klikke her.

Har du en sundhedsforsikring, kan denne i langt de fleste tilfælde benyttes til behandling hos os.

Afhængig af din police, kan du få hele behandlingen dækket eller der kan være en egenbetaling ud over hvad forsikringen dækker. Spørg din forsikring, om du må vælge frit og evt. selv betale differencen.

Priser

Du kan læse mere om hver enkelt behandling her

 

Behandlinger

20190515-DSCF7040-Copy1.jpg

Fysioterapi 

1. konsultation

Til 1. konsultation er der afsat op til 45 minutter til dig. Din sygehistorie gennemgås, du bliver undersøgt og behandlet. Har du brug for øvelser, bliver du instrueret i disse. Ny tid aftales og konsultationen afsluttes med journalskrivning.

Du behøver ikke medbringe lagen eller håndklæde. Det er inkluderet i prisen. 

20190515-DSCF7080-Copy1.jpg

Akupunktur

Akupunktur tilbydes som som et supplement til den almindelige behandling. Der kommer derfor et tillæg for nålene, hvis vi i fællesskab kommer frem til, at det er denne form for behandling du skal have. 

Lagen eller håndklæde er inkluderet i prisen. 

Du kan læse mere om akupunktur her

billede-5-e1558437056174-1024x792.jpg

Osteopati

1. behandling

Når du kommer til osteopati første gang, skal du sætte en time af til behandling. Du undersøges grundigt ud fra osteopatiske principper og behandles ud fra vores fund. 

20190515-DSCF6925-Copy1.jpg

Fysioterapi

Normalbehandling

Til en normalbehandling afsættes op til 45 minutter. Her gøres status på hvordan du har reageret på 1. konsutation, og behandlingen planlægges i forhold til din reaktion. Som ved 1. konsultation afsluttes behandlingen med journalskrivning. 

Lagen eller håndklæde er inkluderet i prisen. 

20190515-DSCF7002-Copy1.jpg

Laserbehandling

Er din problemstilling af en karakter, så du kun har brug for laser, kan du bestille en laserbehandling. Denne behandling er af 15 minutters varighed og inkluderer lasertillæg. Dog kræves en første konsultation for at vurdere, om det er netop denne behandlingsform, du har brug for. 

Lagen eller håndklæde er inkluderet i prisen. 

Du kan læse mere om laser her

20190515-DSCF6990-Copy2.jpg

Osteopati

Normalbehandling

Ved efterfølgende osteopatibehandlinger vil vi altid lave en status på dig, og du vil blive behandlet efter, hvordan du har det den pågældende dag.

Her skal du sætte 45 minutter af til behandling. 

20190515-DSCF6815-Copy1.jpg

Fysioterapi

Kort behandling

Du tilbydes nogle gange en kort behandling på op til 30 minutter, hvis vi vurderer, at din problemstilling kan behandles på kortere tid end normalt.

Som ved en normalbehandling afsluttes med journalskrivning. 

Lagen eller håndklæde er inkluderet i prisen. 

20190515-DSCF7056-Copy1.jpg

Klippekort

Har du brug for jævnligt at komme forbi til fysioterapi eller massage, kan du med fordel købe et 10-turs kort. Dette kan købes både til normale og korte behandlinger. 

20190515-DSCF7220-HDR-Copy1.jpg

Udeblivelse

Skulle det ske, at vi venter forgæves på dig, og vi i stedet kunne have givet din tid til en anden, kan du risikere at blive takseret for en udeblivelse. 

 

Sygesikringen og overenskomst

Et kvalitetsstempel ikke at have overenskomst? Hvordan det?

Vi får ofte spørgsmålet, hvorfor vi ikke har overenskomst med sygesikringen. Den simple årsag er, at det KAN vi ikke. Ikke fordi vi ikke har nok erfaring, er gode nok eller ikke er autoriserede. For det er vi.

 Men fordi vi i Danmark har et forældet system, der ikke tager hensyn til borgerens frie valg og befolkningens behovet for fysioterapi. 

I 1980'erne ville man fra offentlig side gerne have mere styr på udgifterne til fysioterapi. Derfor indførtes ydernummersystemet, hvor de daværende etablerede klinikker fik overenskomst med sygesikringen. Man fik som fysioterapeut i privat praksis et ydernummer ganske kvit og frit. Dette system giver fysioterapeuter lov til at søge penge fra regionen, hvilket derved reducerer udgiften for patienten.

Desværre er tiden løbet fra systemet og der er ikke blevet uddelt ydernumre til nye klinikker de sidste rigtig mange år. Det betyder at nyere klinikker, ikke har mulighed for at få tildelt et ydernummer. Den eneste måde man som ny klinik kan erhverve et ydernummer på, er ved at købe et af de, der fik dem gratis uddelt i sin tid. Og dette til priser, som de færreste kan være med på...

Men det er ikke nødvendigvis skidt!

Vi mener faktisk, at det er et kvalitetsstempel, ikke at have overenskomst. Der er nemlig en grund til, at folk vælger at komme hos os og betale lidt mere for deres behandling end andre steder. Fordi man simpelthen får en bedre kundeservice og behandling. Når patienterne ikke ankommer på samlebånd, er vores motivation nemlig meget højere, for at du skal have den suverænt bedste oplevelse. 

Desuden betyder det manglende ydernummer, at vi ikke er underlagt de restriktioner, sygesikringen lægger på fysioterapeuter. Vurderer vi, at en behandling er mere effektiv, hvis den varer længere end normalt, gør vi den bare længere. Hvis vi vurderer at det er en god idé, at tilse dig igen senere på dagen, gør vi bare det. Og fordi alt for mange går højere op i pris end i kvalitet, har vi sjældent lange ventelister.

Så det at vi ikke har overenskomst med sygesikringen gør, at du får behandling, når du har brug for det, højere kvalitet i behandlingen og en bedre kundeservice.

Og det synes vi faktisk slet ikke er så dårligt!