top of page

Priser

Priser pr. 1. oktober 2023

Sygesikringen og overenskomst

Tilskud, henvisning og forsikring

Hos Odense Fys får du tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, såfremt du er medlem af denne.

Du vil få samme tilskud, uanset hvilken gruppe du er i.

Vi samarbejder med Pension Danmark. Er du forsikret gennem Pension Danmmark, kan du bestille din tid hos os direkte via Pension Danmarks App eller hjemmeside. Så får du hele din behandling hos os dækket.

Har du en sundhedsforsikring hos et andet forsikringsselskab, kan denne i langt de fleste tilfælde benyttes til behandling hos os. Afhængig af din police, kan du få hele behandlingen dækket eller der kan være en egenbetaling ud over hvad forsikringen dækker. Giv os et kald og lad os sammen finde ud af, hvilke muligheder du har.

Sygesikringen og overenskomst

Et kvalitetsstempel ikke at have overenskomst? Hvordan det?

Vi får ofte spørgsmålet, hvorfor vi ikke har overenskomst med sygesikringen. Den simple årsag er, at det KAN vi ikke. Ikke fordi vi ikke har nok erfaring, er gode nok eller ikke er autoriserede. For det er vi.

 Men fordi vi i Danmark har et forældet system, der ikke tager hensyn til borgerens frie valg og befolkningens behovet for fysioterapi. 

I 1980'erne ville man fra offentlig side gerne have mere styr på udgifterne til fysioterapi. Derfor indførtes ydernummersystemet, hvor de daværende etablerede klinikker fik overenskomst med sygesikringen. Man fik som fysioterapeut i privat praksis et ydernummer ganske kvit og frit. Dette system giver fysioterapeuter lov til at søge penge fra regionen, hvilket derved reducerer udgiften for patienten.

Desværre er tiden løbet fra systemet og der er ikke blevet uddelt ydernumre til nye klinikker de sidste rigtig mange år. Det betyder at nyere klinikker, ikke har mulighed for at få tildelt et ydernummer. Den eneste måde man som ny klinik kan erhverve et ydernummer på, er ved at købe et af de, der fik dem gratis uddelt i sin tid. Og dette til priser, som de færreste kan være med på...

Men det er ikke nødvendigvis skidt!

Vi mener faktisk, at det er et kvalitetsstempel, ikke at have overenskomst. Der er nemlig en grund til, at folk vælger at komme hos os og betale lidt mere for deres behandling end andre steder. Fordi man simpelthen får en bedre kundeservice og behandling. Når patienterne ikke ankommer på samlebånd, er vores motivation nemlig meget højere, for at du skal have den suverænt bedste oplevelse. 

Desuden betyder det manglende ydernummer, at vi ikke er underlagt de restriktioner, sygesikringen lægger på fysioterapeuter. Vurderer vi, at en behandling er mere effektiv, hvis den varer længere end normalt, gør vi den bare længere. Hvis vi vurderer at det er en god idé, at tilse dig igen senere på dagen, gør vi bare det. Og fordi alt for mange går højere op i pris end i kvalitet, har vi sjældent lange ventelister.

Så det at vi ikke har overenskomst med sygesikringen gør, at du får behandling, når du har brug for det, højere kvalitet i behandlingen og en bedre kundeservice.

Og det synes vi faktisk slet ikke er så dårligt!

bottom of page