top of page

Fysioterapi med osteopatisk fokus
Klostervej, Odense C

En hyggelig klinik

På Klostervej finder du dygtige, autoriserede fysioterapeuter. Det er også på klostervej, at du kan blive undersøgt og behandlet ud fra et osteopatisk fokus. Her finder du nemlig hele 2 fysioterapeuter, der er ved at tage den 4 årige uddannelse til osteopat.

For at give dig den bedste behandling, er det vigtigt at du kan slappe af og føle dig velkommen. Derfor har vi indrettet klinikken så den er både hyggelig og imødekommende. Du kan i venteværelset blandt andet finde både Nespresso kaffe, løsblade te og varm kakao. Og så behøver du ikke medbringe lagen eller håndklæde. Det har vi til dig. Så skal du ikke tænke på det,når du skal en tur op og slendre i gågaden bagefter. 

God for dig, god for naturen

Det skal være godt for dig, men det skal også være godt for miljøet. Derfor er vi også stolte af at måtte bruge Miljøvenlig Kliniks logo. Det fortæller, at vi gør alt vi kan, for at minimere vores mængde af affald og passe bedst muligt på vores fælles hjem. Vi bruger bl.a. ikke papirservietter, men små, personlige håndklæder. Vi sorterer både dit og vores affald. Når corona tillader det, tilbydes du et glas og ikke et papkrus vand. Vi vil nemlig gerne både gøre det lækkert for dig og godt for miljøet. 

miljøvenlig.png

Parkering

Lige i  nærheden

Du finder parkering mange steder tæt på klinikken. Vi har samlet en oversigt over de forskellige pladser på kortet herunder. 

2 min. væk

Gode parkeringspladser, hvor man stort set altid kan finde en plads, finder du bag Toldkammeret eller i Klostervejens parkeringshus. 

Gratis parkering

Du finder gratis parkeringspladser ved Føtex, Vesterbro. Herfra er der 10 minutters gang til klinikken. 

Parkering nær
Klostervej

Her kan du se de anbefalede parkeringsmuligheder i nærheden. De røde markeringer er de anbefalede pladser i umiddelbar nærhed af klinikken. klik på markeringerne for udførlig beskrivelse og vejvisning. Vi anbefaler at betale med parkerings app, da det som oftest er nemmest og parkeringsperioden kan justeres. Vi bestræber os dog altid på ikke at blive forsinkede, så det gør ud over din parkering! 

Cykelparkering

Kommer du på cykel, er du selvfølgelig velkommen til at stille din cykel foran vinduerne. Selv om der står "cykler fjernes uden ansvar", skal vi nok lade den stå. :-)

Personale på Klostervej

Fysioterapeut-og-osteopat-studerende-Karen-Louise-Odense-fys.jpg

Karen Louise

Fysioterapeut
Osteopat studerende 

Jeg hedder Karen Louise Frøstrup Elmelund. Jeg er fysioterapeut, har mere end 14 års klinikerfaring og er indehaver af Odense Fys.

Jeg læser til osteopat på European School of Osteopathy, ESO. Det er en 4 årig uddannelse, der kræver at man i forvejen er autoriseret sundhedsfaglig. Vi modtager undervisning 3 dage om måned og kommer på 10 dages kursus i England hver sommer. Al undervisning bliver derfor integreret i min daglige behandling, og man vil hos mig blive mødt både af fysioterapeuten og osteopaten, for at du får den mest optimale behandling. 

Jeg vægter det personlige møde med patienten meget højt og elsker at lære mine patienter at kende. Derfor vil du hos mig altid få en meget personlig og nærværende behandling.

 

Jeg elsker at arbejde med mine hænder og tilbyder derfor også helt almindelige massager.


Af manuelle teknikker holder jeg meget af at bruge visceral mobilisering, Mulligan og McKenzie.


Ud over fysioterapi har jeg også læst 2½ år til kiropraktor i forrige årtusinde, men bruger kun den teoretiske del af uddannelsen. 

Kevin

Fysioterapeut
Osteopat studerende

Jeg hedder Kevin Jakobsen. Jeg er uddannet fysioterapeut, og i gang med at uddanne mig til osteopat hos European School of Osteopathy, ligesom Karen Louise.

Det gode ved uddannelsen til osteopat er at undervisningen er direkte anvendelig i praksis. Hver gang jeg har været på seminar, har jeg ny viden og teknikker med mig hjem, der kan anvendes med det samme.

Desuden tiltaler det brede, holistiske syn på den menneskelige krop mig meget. Jeg elsker nørderiet i at forstå de mange sammenhænge der er i vores kroppe.

Jeg brænder for behandlerfaget, og jeg har vidst, jeg skulle været behandler, lige siden min ”spæde” start på fysioterapi studiet.
Det at hjælpe mennesker til en hverdag med øget livskvalitet, mindsket smerte, eller bare forklaring på hvad der forgår i kroppen, giver mig personligt en kæmpe glæde.

Du vil altid blive mødt i øjenhøjde og med respekt. Jeg vægter nemlig relationen til patienten utrolig højt, da dette danner grundlag for en god og effektiv behandling.

282330897_375432484420561_4910027055024358742_n.jpg
285148943_1180021479233599_5695334813809023903_n.jpg

Carl

Fysioterapeut studerende

Jeg hedder Carl Johan Feldskov og elsker at arbejde med den menneskelige krop. Derfor er jeg ved at studere til fysioterapeut på UCL Lillebælt. Jeg vil gerne have faget i hænderne og tilbyder derfor massage hos Odense Fys til en rigtig god pris. Det er nemlig vigtigt for mig hele tiden at dygtiggøre mig, og det gør man bedst ved at have med rigtige mennesker at gøre. 

Du kan få behandling hos mig tirsdag og torsdag aften og hver 2. lørdag.  

Maria

Sekretær

Jeg hedder Maria Frederiksen og er ansat som sekretær hos Odense Fys. Jeg styrer både klinikken på Klostervej og Hunderupvej. Jeg er dog fysisk at finde på Klostervej, hvor jeg tager imod dig følgende dage:

Mandag Kl. 10 -14

Tirsdag Kl. 10 -14

Torsdag Kl. 10-14

Fredag kl. 10-13

Jeg kommer fra en stilling som bogholderiassistent i et større rengøringsfirma, og kan godt lide den daglige kontakt med patienterne i klinikken og på telefonen.

Billede på vej.png

Kontakt

Maria er klar ved telefonen 

Mandag Kl. 10 -14

Tirsdag Kl. 10 -14

Torsdag Kl. 10-14

Fredag kl. 10-13. 

Skal du have fat i os uden for disse tider, kan du altid sende os en SMS eller mail. Så svarer vi, så hurtigt vi kan. Ønsker du svar hurtigst muligt anbefaler vi, at du sender en SMS. Mail bliver besvaret af Maria inden for ovenstående tidsrum. 

tlf. 25 50 20 22

kontakt@odensefys.dk

Vores online booking kan du benytte dig af alle døgnets 24 timer.

Odense Fys

Klostervej 21, 5000 Odense C

GDPR og din sikkerhed

Lige som vi bekymrer os om dit helbred, bekymrer vi os om dine datas sikkerhed. Vi følger naturligvis persondataloven, samtidig med at vi følger sundhedslovens regler om opbevaring af sundhedsdata. Det betyder bla. at du naturligvis kan bede om at få slettet dine data, men at vi er nødt til at opbevare dine oplysninger i mindst 5 år. 

Vil du vide mere om vores opbevaring af dine data og håndteringen af disse,

kan du hente vores fil om GDPR håndtering herunder.

bottom of page