Om Odense Fys

En hyggelig klinik

For at give dig den bedste behandling, er det vigtigt at du kan slappe af og føle dig velkommen. Derfor har vi indrettet klinikken så den er både hyggelig og imødekommende. Du kan i venteværelset blandt andet finde både Nespresso kaffe, løsblade te og varm kakao. Og så behøver du ikke medbringe lagen eller håndklæde. Det har vi til dig. Så skal du ikke tænke på det,når du skal en tur op og slendre i gågaden bagefter. 

Find vej 

Her kan du se de anbefalede parkeringsmuligheder i nærheden. Der er selvfølgelig mange flere, også tæt på klinikken, men disse er de oftest brugte. 

Cykelparkering

Kommer du på cykel, er du selvfølgelig velkommen til at stille din cykel foran vinduerne. Selv om der står "cykler fjernes uden ansvar", skal vi nok lade den stå. :-)

Parkering

Lige i  nærheden

Du finder parkering mange steder tæt på klinikken. Faktisk er der en parkeringsplads og p-kælder lige på den anden side af vejen. Dog er pladsen kendt for at give bøder, selv om der er betalt for parkering...

2 min. væk

Gode parkeringspladser, hvor man stort set altid kan finde en plads, finder du bag Toldkammeret eller i Klostervejens parkeringshus. 

Gratis parkering

Du finder gratis parkeringspladser ved Føtex, Vesterbro. Herfra er der 10 minutters gang til klinikken. 

Miljøvenlig klinik

Det skal være godt for dig, men det skal også være godt for miljøet. Derfor er vi også stolte af at måtte bruge Miljøvenlig Kliniks logo. Det fortæller, at vi gør alt vi kan, for at minimere vores mængde af affald og passe bedst muligt på vores fælles hjem.

Personale

Karen Louise

Fysioterapeut

Henriette

Osteopat

Jeg er på barsel, og der kan derfor ikke bestilles tid til osteopati for tiden. 

Jeg hedder Henriette Wiwel og er uddannet fysioterapeut og osteopat. Jeg har over 9 års klinikerfaring. 

Jeg driver min egen virksomhed og har indgået samarbejde med Odense Fys, da samarbejdet mellem fysioterapeuter og osteopater giver rigtig god mening. Jeg kommer på klinkken hver tirsdag. 

 

Jeg er uddannet osteopat fra den Belgiske skole “International Academy of Osteopathy” (IAO).

Jeg afsluttede min uddannelse med udmærkelsen for den bedste eksamen af alle studerende fra IAOs skoler i Europa i 2018.

Jeg er medlem af Registrerede Osteopater i Danmark, en forening der arbejder for at fremme kendskabet til osteopati. De arbejder også for, at uddannede osteopater kan søge om autorisation i Danmark. I juni 2019 opnåede jeg som en af de første i landet min autorisation som osteopat.

Du kan læse mere om mig og osteopati på min hjemmeside.

 

Jeg hedder Karen Louise Frøstrup Elmelund. Jeg er fysioterapeut, har mere end 12 års klinikerfaring og er indehaver af Odense Fys. 

 

Jeg vægter det personlige møde med patienten meget højt og elsker at lære mine patienter at kende. Derfor vil du hos mig altid få en meget personlig og nærværende behandling.

 

Jeg elsker at arbejde med mine hænder og tilbyder derfor også helt almindelige massager.


Af manuelle teknikker holder jeg meget af at bruge visceral mobilisering, Mulligan og McKenzie.


Ud over fysioterapi har jeg også læst 3½ år til kiropraktor i forrige årtusinde, men bruger kun den teoretiske del af uddannelsen. 

 

Virksomhedsordninger og

klinik i Odense Centrum

Odense Fys blev startet i 2016 som FysOrdning Fyn af Karen Louise Elmelund. Ideen var, at behandling skulle være let tilgængelig, ved at fysioterapeuten kom ud på virksomheder. Således kunne man undgå, at der gik for lang tid, inden der blev taget hånd om problemerne, og patienterne blev behandlet inden problemerne blev kroniske. 

Det blev dog hurtigt klar, at virksomhedsordninger ikke var tilstrækkeligt, og "by public demand" blev der åbnet en klinik på Klostervej i Odense. Nu var der åbnet for at "almindelige" patienter også havde adgang til behandling. Et samarbejde med osteopat Henriette Wiwel var en naturlig følge heraf, så patienterne kunne få den bedst mulige behandling til lige netop deres problem. 

 
 

Kontakt

Du kan altid ringe og booke eller ændre din tid på vores telefon. Har vi ikke tid til at tage telefonen, fordi vores patienter skal have vores fulde opmærksomhed, ringer vi tilbage til dig, så snart vi kan. 

Du kan også altid skrive os en SMS eller mail.

Så svarer vi snarest.

tlf. 25 50 20 22

kontakt@odensefys.dk

Vores online booking kan du benytte dig af alle døgnets 24 timer.

Odense Fys

Klostervej 21, 5000 Odense C

 

GDPR og din sikkerhed

Lige som vi bekymrer os om dit helbred, bekymrer vi os om dine datas sikkerhed. Vi følger naturligvis persondataloven, samtidig med at vi følger sundhedslovens regler om opbevaring af sundhedsdata. Det betyder bla. at du naturligvis kan bede om at få slettet dine data, men at vi er nødt til at opbevare dine oplysninger i mindst 5 år. 

Vil du vide mere om vores opbevaring af dine data og håndteringen af disse,

kan du hente vores fil om GDPR håndtering herunder. 

Åbningstider

Efter aftale. Du kan derfor få behandling om aftenen såvel som om formiddagen. 

  • Black Facebook Icon

Kontakt

Tlf./SMS 25 50 20 22 / kontakt@odensefys.dk

Klostervej 21, 5000 Odense C

CVR. 30431081